Várakozás, és a bukósisak teszt

Talán az egyik legutálatosabb dolog a világon, amikor várni kell. Jobban mondva az én számomra, mert igen csak türelmetlen típus vagyok. Főleg amikor nem kis időről van szó.

A várakozások

Manapság talán nincs is olyan hely, ahol ne kellene várni. Hiszen ha belegondolunk várunk mindig mindenre. Várunk egy egyszerű zöld lámpára, vagy hogy a boltban sorra kerüljünk, vagy mondjuk a próbafülkére… Bele sem gondol az ember, hogy élete során mennyit várakozik, és mennyi felesleges idő telik el vele.

Amúgy is mindig késésben vagyunk, és kevés az egy nap 24 órája, mindenre amit el szeretnénk végezni. Fáradt vagyok Be kell hogy valljam, hogy manapság egyre jobban fáradtnak érzem magamat mindenhez. Talán még az élethez is. Nehéz reggel felkelni, és úgy érzem, minden nap ugyan arról szól.

A kizökkenésfish-202654_640

Van ami néha kizökken ebből a mélabús állapotból, de valahogy most sokkal nehezebb kimászni belőle. Lehet hogy az itthoni gondok is nehézzé teszik, é nem könnyítik meg a szürke mindennapokat. Itthon felújítás van, a konyhát szedik szét, és raknak össze egy másikat. egész nap folynak a munkálatok, és minden este arra jövök haza, hogy újra meg újra minden poros koszos, és kezdhetek mindent elöről. Sokszor eszembe jut, bár bele sem vágtunk volna a felújításba.

A családi segítségek

Nem elég, hogy a saját teendőm mellett sem jut idő mindenre, még anyám is néha beszervezi nekem a programokat. A múltkor a fodrászhoz kellett érte mennem, vagy masszázsra, már nem is emlékszem rá, a lényeg, hogy ott ültem a kocsiba vagy 20 percet míg jött. Hol bekapcsoltam az autó fűtését, hol pedig lejjebb vettem, mert lehet odafagytam volna. unalmamban már minden újságot kiolvastam még egyszer ami a kocsiban hevert feleslegesen már jó ideje. Még egy bukósisak teszt kérdés sort is kitöltöttem, nem mintha annyira értenék hozzá. Anyám 20 perces késés után megérkezett. Aztán jópofán megkérdezte, hogy nem e lehetne, hogy még elvigyem ide, meg oda… én pedig közöltem, hogy nem, mert igazán nincs erre időm, és most konkrétan késésben is vagyok miatta.

Az élet sokszor nem könnyű, és állít elénk olyan nehézségeket, amiket nem is értünk, hogy miért kaptunk. Igyekszünk mindent a legjobban megoldani, se sok esetben ez nem is olyan egyszerű.