A masszázs szalonba nem árt egy italhűtő sem

Mostanság nagyon stresszesek a mindennapjaim, habár egész nap szinte csak a gép előtt ülök, és dolgozom. Újabban pedig a hátam is elkezdett fájni, ekkor mondtam magamnak, hogy visszamegyek az egyik ismerősöm masszázs szalonjába, ahova régebben is jártam már.

A masszázs olykor csodákra képes, teljesen ki tud lazítani egy fáradt nap után. Isti, a haverom pedig igazi masszőr sztár, mostanság rengeteg vendége akad, így kicsit fel akarja turbózni a masszázs szalonját, hiszen végre megengedheti magának, hogy olyanná alakítsa azt ki, amilyennek azt annak idején elképzelte. – Akarok egy italhűtőt a szalonba, amiből mindig hideg italokkal kínálhatom meg a vendégeket. – mondta nekem, miközben masszírozott. – Én tudok egy jó kis céget, akiknél italhűtő berendezések is biztosan vannak. – mondtam erre én.

Így ismertettem meg Istivel az rdealer.hu-t.

Ha ti sem találkoztatok velük még korábban, akkor kicsit mesélek róluk.

Szóval az Rdealer egy olyan cég, amely kifejezetten magas minőségű, igazi olasz kis- és nagykereskedelmi gépeket árul, elsősorban a vendéglátóiparban dolgozók számára. Ez egy több mint 20 éve működő, tapasztalt és megbízható családi vállalkozás, amely kereskedelmi gépek hatalmas választékát adja. Van itt minden: a fagylaltgépektől kezdve a húsipari berendezéseken át a sütőipari gépekig. Na meg persze ne felejtsük ki a italhűtőt sem, ami az egész beszélgetést beindította köztünk Istivel.

A nagykonyhai eszközök kereskedelme mellett van egy külön bemutatótermük is, ahol meg lehet nézni a különféle cukrászati, fagylalt és jégkása gépeket. Így ha a honlapon böngészve nem találnád meg a számodra legtökéletesebb terméket, nyugodtan be tudsz menni két telephelyre is, ahol készségesen segítenek neked, bármi kérdésed legyen is. Ezt külön kiemeltem Istinek, aki tudom, hogy nagyon sokáig fontolgat egy ilyen döntést, még ha az csak egy italhűtő is.

Hogy ezt honnan tudom, és miért ajánlottam ennyire Istinek az Rdealert? Azért, mert magam is kerestem egyszer nővérem kávézójába egy új fagyipultot a neten, amikor ráakadtam az rdealer.hu oldalára. Láttam, hogy egy jó, letisztult honlap fogad, amin rendesen össze van szedve minden. Ennek én már alapból örültem, hiszen egy honlap nekem sokszor már önmagában eldönti, hogy szeretnék-e az adott cégtől vásárolni. Ezek után átnéztem a termékek menüpont alatt az összes fagylaltpultot, amelyeket árulnak. Való igaz, hogy nem olcsók, de tudtam, hogy ezek bizony valóban prémium minőségű berendezések, amelyek nem mennek tönkre egy nyár alatt. Szóval végül a nővéremnek segítettem, és vettünk még egy Icetech fagylaltgépet is, amivel mindmáig nagyon meg van elégedve. Ezért is mertem Istinek mondani, hogy az Rdealernél bizony érdemes ránézni az italhűtőkre, mert ezek a márkák bizony hosszútávon is működő termékeket kínálnak.

Szóval a masszázs után még megbeszéltük, hogy majd összefutunk, és megnézzük, melyiket is érdemes megvenni, ha tényleg innen választ italhűtőt. Isti ugyanis nem nagyon ért ezekhez a dolgokhoz, nekem viszont már van tapasztalatom a vendéglátós múltam miatt. Így hát találkoztunk is pár hete külön, én meg addig megnéztem kicsit előre, milyen opciók is vannak italhűtő téren.

Alapvetően az rdealer.hu-n találhatunk pult alá helyezhető bárhűtőt (ebből van 2 és 3 tolóajtós kiszerelés is), valamint 191 és 300 literes bárbelsőt is, az előbbi kettő nyíló üvegajtóval, az utóbbi hárommal rendelkezik. Képről nekem mindkettő elég jónak tűnt, de gondoltam, megkérdezem előbb Istit, ő milyen kiszerelésben gondolkozik.

Jól éreztem, hogy nem pult alá helyezhető bárhűtőt keres, hiszen szeretné kitenni az italokkal megpakolt hűtőt a szalon elejébe, ahol a vendégek várakoznak. Így valójában a két nagyobb bárbelső jöhetett csak szóba az italhűtők közül. Mindkettő ventilációs hűtéssel rendelkezik környezetbarát R600a hűtőközeggel felszerelve. Az eltérés igazából tehát a méretben van, a kisebbik 240 db dobozos ital vagy 156 palack kapacitással rendelkezik. Emellett a teljesítményben is van némi különbség: a 191 literes italhűtő 0,23 kW-on működik, míg a 300 literes 0,26 kW-on.

Isti végül úgy döntött, hogy valószínűleg a kisebb hűtőt kéne megvenni, nem csak azért mert az természetesen olcsóbb, hanem elsősorban azért, mert a szalonba felesleges lenne egy nagyobb, háromajtós készülék. Tehát maradtunk a 191 literes bárbelsőnél, ami egyébként szintén pult alá is építhető, alsó aggregátorral működik, és állítható magasságú rácspolccal, valamint 2 db kulccsal zárható 2 rétegű hőszigetelt üvegajtóval rendelkezik. Emellett van még benne mágneses zárótömítés, beépített belső led világítás, automatikus leolvasztás és mechanikus hőmérséklet szabályozó. Még annak is utánanéztünk, hogy a választott italhűtő 4. klímaosztályú besorolású, alumínium belső és fekete acél külső burkolata van, illetve szintezhető talpakkal funkcionál, amik mind fontos pozitívumok egy ilyen berendezés esetén.

Mindezekből tehát láttuk, hogy az árucikk valóban prémium minőségű, az rdealer.hu pedig figyel arra, hogy az adott terméknél minden jellemzőt leírjanak, ami nagy segítség az érdeklődőknek. Az italhűtő ára nem volt odaírva, de arról lehet a kollégáknál érdeklődni, ami csak egy gyors telefonhívásba kerül. Így pedig egyúttal már le is adható a rendelés, de az ügyfélszolgálat telefonszámán kívül ezt megtehetjük a tapolcai bemutatóteremben is. Ha rámentek a terméknél a vásárlásra, akkor rögtön ki is dobja a cég elérhetőségét.

Végül mivel biztosra akartunk menni, ezért inkább felkerestük Istivel a bemutatótermet, ahol élőben megmutatták, hogy is néz ki egy ilyen italhűtő, valamint meg is erősítettek benne minket, hogy ez épp ideális választás lesz a szalonba. Így hát aznap meg is rendelte Isti a készüléket, ami ugyan nem volt olcsó, de ahogyan a mondás is tartja a minőségnek ára van.

Nem sokkal később meg is érkezett a hűtő, amire egyébként egy év garanciát is adtak, ha pedig esetleg használt gépet vesztek, akkor a jótállás ideje 3 hónap. Mindezeket a telephelyen lehet érvényesíteni.

Arról pedig még nem is meséltem, hogy a weboldalon egy blog rész is van, ahol különféle érdekes cikkeket osztanak meg, elsősorban a vendéglátóiparban vagy kereskedelemben dolgozók számára. Bele is olvastam párba kíváncsiságból, így szembe jött velem egy cikk a melegszendvicskészítő berendezésekről, a mosogatógépekről, az étteremnyitás szabályozásáról, de a balatoni szezonnyitásról is. Szerintem ezek a kis írások nagyon jól összefoglalnak egy-egy témát, és könnyen meg tudják győzni az embert, hogy érdemes minőségi termékeket választani az olcsó de megbízhatatlan eszközök helyett.

Szóval ha engem kérdeztek, akkor az Rdealer termékeivel nem lehet mellélőni, legyen szó italhűtőről vagy akár bármilyen más konyhai eszközről. Ha pedig vendéglátásban dolgoztok, és fontos nektek, hogy minőségi berendezésekkel dolgozzatok, akkor muszáj megismernetek őket. A nővérem példáján ugyanis megtanultam, hogy igenis megéri drágább gépet venni, ha az sokáig megbízhatóan működik utána.

Na de írjátok be a keresőbe, hogy rdealer.hu, és bizonyosodjatok meg magatok róla, hogy mekkora választék van náluk! Ha pedig bármi kérdésetek akadna, a kapcsolat fülön megadott címeken eléritek őket minden hétköznap reggel 8 és délután 4 között.