A masszőröm ajánlott egy szuper webshopot

Régen nem szívesen jártam masszázsra. Sőt, maradjunk inkább annyiban, hogy egyáltalán nem. Kipróbáltam egyszer, még középiskolás koromban, mert sokaktól hallottam, hogy mennyire jó és ellazít. Hát, én el is mentem, de már alapból azzal a gondolattal indultam neki, hogy viszolygok attól, hogy idegen ember fogdosson. Persze, tudom, hogy ez más, de nehezen – egyáltalán nem – tudtam szabadulni ettől. És bevallom, nem is élveztem. De a helyzet az, hogy ez bizony változott. Irodában dolgozom, tehát elég sokat ülök, így az izmaim és a teljes vázrendszerem elég merev. Mozogni nincs túl sok időm a család miatt, így kénytelen voltam újra elmenni masszázsra. Bíztam benne, hogy felnőtt fejjel már egy kicsit más lesz a dolog. És igen: olyannyira más lett, hogy azóta is rendszeresen, heti szinten járok. Nagyon jó kapcsolatom alakult ki a masszőrömmel, mindent megosztunk egymással.

Legutóbb, amikor nála jártam, láttam, hogy beszerzett egy új légtisztító készüléket. Kicsit meglepődtem, mert úgy emlékeztem, hogy a légtisztító árak elég magasak. De felvilágosított, hogy a BestMarkt nevű webáruháztól rendelte a készüléket, és higgyem el, hogy nem olyan durva, mint gondolnám. Szinte áradozott erről a webáruházról. Elmesélte, hogy gyakorlatilag már csak innen vásárol, mert igazából, az elektronikai berendezésektől kezdve, a játékokon keresztül, egészen az irodai eszközökig nagyon sok mindent meg lehet találni. Vásárolt már innen például laptopot és kávéfőzőt is. Így, amikor az allergiája miatt légtisztítóra volt szüksége, nem volt kérdés, hogy hova fordul.

Mondta, hogy azért is szereti ennyire, mert a nagyon jól lehet keresni és szűrni is az oldalon, nem kell rajta bolyongani és órákon keresztül nézelődni, hogy megtalálhassa azt, amit keres. A légtisztító árak tekintetében ez különösen igaz: nem csak, hogy meg lehet adni egy konkrét ársávot -tól -ig, hogy milyen értékben szeretnél vásárolni, de még ár szerint is lehet csökkenő vagy éppen növekvő sorrendbe tenni a termékeket. Ami azért is jó, mert például ebből a termékből (tehát a légtisztítóból), közel 100 találat jött. Na most, egyesével végignézni ennyi terméket nem kis idő, így ezek tényleg óriási segítséget jelentenek.

De, van ám még más lehetőség is a légtisztító készülékek szűrésére: ki lehet választani, hogy milyen márkát szeretnénk, de a teljesítményt is meg lehet adni. Ami viszont a leghasznosabb, a masszőröm szerint, az az, hogy ki lehet választani helységméretet is. Hiszen, nem mindegy, hogy mekkora helységben szeretnénk használni a légtisztítót. Ő is ez alapján keresett elsősorban, mert fontos volt, hogy a szalonhelységet teljesen el tudja látni.

Végül egyébként egy közép árkategóriás készülékre esett választása. Az adott légtisztítóhoz tartozott egy elég részletes leírás, ami csak megkönnyítette a dolgát.

A BestMarkt-nak van egyébként egy üzlete is, tehát nem csak és kizárólag webshopként funkcionál. Az üzlet egy jól megközelíthető, forgalmas helyen található a IX. kerületben. A nyitva tartása pedig egyszerűen elképesztő! Hétköznap természetesen nyitva vannak, reggel 8-tól egészen este 8-ig, de még szombaton is, reggel 9 órától, délután 4 óráig. Ráadásul, még egy szervizt is üzemeltetnek az üzletben, ami hétköznapokon szintén nyitva van. Az itt vásárolt termékeket ide nyugodtan vissza lehet hozni.

A masszőröm viszont, ennek ellenére inkább a webshopos rendelést választotta. Nagyon gyorsan megérkezett a légtisztítója, ha jól emlékszem azt mondta, hogy két nap múlva már ott is volt a szalonban. Egyébként, természetesen 14 napos elállási jog van abban az esetben, ha a vevő meggondolná magát és mégsem szeretné megtartani a megvásárolt terméket. Ilyenkor persze hibátlan állapotban kell annak lennie.

De mivel a légtisztító ára nagyon baráti volt, és maga a készülék is szuper, így nem volt kérdés, hogy a masszőröm megtartja-e vagy sem. Én is megnéztem egyébként a webshopot, még a beszélgetésünk alatt, és tényleg mindenben igaza volt: nagyon jól van felépítve, és nekem is nagyon szimpatikus volt az a sokféle szűrő, amivel lehet keresgélni a termékek között. Szükségem is van egy hajszárítóra, úgyhogy legalább már azt tudom, hogy hol kell keresnem.