https://mobilvizszerelo.hu – hogyha azonnali segítségre van szükség

El tudtok képzelni olyan helyzetet, amikor aztán tényleg nem várhat a segítség? Én többet is, de most történetesen pont arra gondolok, amikor a masszőr rendelőmben tönkre ment a csap, és az egész délután be volt táblázva páciensekkel. Az volt a szerencsém, hogy Budapesten dolgozok, így tudtam olyan segítséget hívni, akik azonnal jöttek és megoldották a problémát anélkül, hogy bárkit is le kellett volna mondanom. A https://mobilvizszerelo.hu csapata volt a megoldás, akik egy órán belül már nálam is voltak, és anélkül, hogy egymás munkáját zavartuk volna sikerült nekik is dűlőre jutni, és én is végezhettem a magam dolgát.

Csőtörtés volt a falban, mint kiderült, és ezért ment el a víznyomás a csapban, de ez persze nekem lényegtelen, hiszen csak a végeredmény volt fontos, hogy működjön a csap – ami érthető módon nem hanygolható egy masszázs szalonban. Az egyik szomszéd ajánlotta a mobilvizszerelo.hu csapatát, akik tényleg mobilak voltak annak tekintetében, hogy egyetlen hívásra máris ugrottak és segítettek a helyzetemen.

Nem értek hozzá, így nem tudom szakmai módon megfogalmazni, de a lényeg, hogy egy csőkamera segítségével megkeresték, hogy a csőhálózatban hol is van a gond. Aztán ahogy ez megtörtént, úgy már nem volt azzal probléma, hogy hol kell kijavítani a hibás csőszakaszt, egyszerűen csak azon az egy helyen bontották meg a falat és így nem kellett feleslegesen megszabadítani a fala a csempétől. Nekem ez a módszer nagyon tetszett, mert nem ismertem és nagyon meglepett, hogy ennyire precízen meg tudják már állapítani a hiba pontos helyét. Ezzel maguknak is sok munkát spóroltak meg a bontás kapcsán és nekem is az újraépítés miatt.

A https://mobilvizszerelo.hu oldalon minden további tevékenységük is megtalálható, amelyek mindegyikében komoly jártasságuk van. Erről tanúskodik az is, hogy több, mint 30 év tapasztalattal a hátuk mögött látják el a rájuk bízott feladatokat a legnagyobb szakértelemmel és felelősséggel. Az oldalukról továbbá az is kiderül, hogy olyan számlát tudni kiállítani, amit a biztosítók is érvényesnek vesznek egy-egy káresemény kapcsán, tehát ha velük javíttatunk meg valamit, amit a biztosításunk tartalmaz, akkor nem kell azon aggódni, hogy nem fog fizetni a biztosítónk.

Azt gondolom, hogy ezek mellé még az a szolgáltatás, hogy akár 1 órán belül házhoz érnek, tehát sos módon szállnak ki a vész esetén Budapesten és Pest megyében az akkora dolog, amire nem sok szolgáltató képes, és annál is kevesebb vállal garanciát. Márpedig ők az elvégzett munkával kapcsolatban is azt vallják, hogy mindkét fél számára az az előnyös, ha a munka elsőre is lelkiismeretesen és precízen van elvégezve, hiszen ez a hosszú távú együttműködés és bizalom kulcsa.

Nekem óriási segítséget nyújtott a https://mobilvizszerelo.hu csapata, amikor tényleg nagy bajban voltam. Ha azt a délután le kellett volna mondanom, nagyon-nagyot buktam volna anyagilag. Így viszont hála a mobilvizszereles.hu csapatának, szakértelmének és gyors reagálásának a vendégeim és én is a tervek szerint tudtuk végig csinálni a délutánt. Köszönet és hála ennek a remek szakemberekből álló vállalkozásnak, bárcsak több ilyen szakemberrel találkozna az ember a fővárosban és vidéken egyaránt!

https://mobilvizszerelo.hu