Motor alkatrész bolt, férfi masszőr vagy női

A páromnak már hónapok óta fáj a háta, de mivel nem szereti az orvosokat, így az istenért sem tudom rávenni arra, hogy elmenjen dokihoz. Ha már od nem is akart, de úgy döntöttem, hogy keresek neki egy masszőrt, hátha az segít majd.

Férfi vagy női masszőr

massage-1015572_640Na ez egy nagyon jó kérdés? Vajon ki melyiket szereti, és a párom melyiket is szeretné valójában? Elég nagy kérdés, hiszen honnan tudja az ember, hogy mennyire lesz érzékeny egy nő masszírozására, vagy mennyire kellemetlen egy férfi masszázsa?

Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy le kell vetkőzni előtte, és ez lehet kellemetlen is. Én mindenesetre életemben egy alkalommal voltam, akkor úgy döntöttem, hogy nő mellett teszem le a voksomat, hiszen nem elég, hogy még soha nem voltam, akkor még tegyem ki magamat egy ilyen kellemetlen helyzetnek is. Hét nem.

Kinek melyik tetszik

Azért egy férfinak sokkal erősebb keze van azt gondolnám, mint egy nőnek, így ha egy férfi termetes, és erősebb a válla, háta, akkor lehet hogy egy nő kevés neki, így érdemes férfit keresni?. Tanácstalan voltam, hogy mit tegyek?.

Úgy döntöttem, hogy felhívom a párom legjobb barátját a motor alkatrész boltban, hogy segítsen már nekem. Én azt sem bánom, ha rákérdez finoman, vagy ha esetleg már beszéltek róla, akkor tudhatja, vagy egyszerűen adjon csak tanácsot ez ügyben.

Gábor persze jól kinevetett, hogy milyen gondok merültek fel, és hogy én tépelődőm. Még jó hogy régi barátok vagyunk, így közölhettem vele, hogy ez nem vicces, és ne szórakozzon velem.

Honnan tudjam, hogy mi a jó, és melyik. Kiderült persze, hogy ő sem volt még, így érdemeben nem is tudott segíteni, de persze jól ki tudott nevetni…