Egy szívhez szóló, kedves ajándék története

Egy irodában dolgozom könyvelőként idestova tíz éve, amely azt jelenti, hogy a hét öt napján, nyolc órán keresztül ülőmunkát végzek. Ennyi idő elteltével ez az életmód rendesen kikezdte a hátamat, nagyon sokszor fáj a derekam, beáll a nyakam és teljesen megmerevednek a hátizmaim. Tudom, hogy ez nagyon nem egészséges, de nem tudok mit tenni. Egy ideje eljárok jógázni, attól kicsit jobban szoktam érezni magam, de vannak napok, amikor elviselhetetlen a fájdalom. Anyukám tanácsára végül eldöntöttem, hogy elmegyek masszíroztatni egy wellness központba, ugyanis édesanyám szerint attól biztosan rendbe jön majd a hátam és a derekam. Sikerült is időpontot kérnem Budapest egyik legjobb masszázs helyére. Kicsit korábban érkeztem, mint ahányra az időpontom szólt, ezért a recepciós hölgy megkért, hogy üljek le az előtér egyik foteljébe. Már volt ott két másik nő is, akik éppen belemélyedtek egy beszélgetésbe, és hát akaratlanul is hallottam a csevej témáját. Épp arról diskuráltak, hogy az egyikőjük rendelt egy vicces pólót online, amelyet a legjobb barátnőjének ajándékozott a leánybúcsúja alkalmából. A következő percben már hívtak is be a masszőrhöz, szóval többet nem hallottam a beszélgetésből, de megjegyeztem a webshop nevét, amelyet a nő említett.

A pihentető és kényeztető masszázs után hazaérve úgy döntöttem, hogy rákeresek arra a pólós online áruházra, mert kíváncsi voltam, hogy milyen a választék. Könnyen és hamar rá is bukkantam az interneten, majd elkezdtem böngészni a weboldalt. Először csak nézelődtem, nem terveztem, hogy veszek bármit is, de aztán megakadt a szemem egy terméken a pulcsikon belül, a Család kategóriában. A megrendelhető pulóveren ez a szöveg volt olvasható: „Néhányan a nevemen szólítanak, azonban a legfontosabbak Anyának szólítanak”. Nagyon megtetszett ez az írás, szerintem igazán kedves és szívhez szóló, ezért elkezdtem gondolkodni, hogy megvegyem-e anyukámnak. Valójában semmilyen különösebb alkalom sem volt várható a közeljövőben, se szülinap, se névnap, se karácsony, de valamiért ott motoszkált a fejemben, hogy egy ilyen darabnak anya biztosan örülne. Meg hát miért ne ajándékozhatnánk meg a szeretteinket csak úgy? A teljesen baráti áron vásárolható pulcsi négy szín közül volt választható: fekete, fehér, szürke és kék. Feketét, illetve szürkét nem szerettem volna anyának adni, mert ő nem hord ilyen komor színeket, úgyhogy végül az élénk és vidám kék mellett döntöttem. Bár ismerem anya méretét, azért kicsit aggódtam, hogy mi lesz akkor, ha nem fog passzolni rá a pulcsi. Az online áruházon belül a Méretválasztás menüpontban olvasottak alapján megnyugodtam, ugyanis azt írják, hogy minden gond nélkül ki tudják cserélni a terméket az átvétel utáni tizennégy napon belül. Kíváncsi voltam, hogy vajon milyen minőségűek lehetnek a pólókra, illetve a pulcsikra nyomtatott minták, és szerencsére a Gyakori kérdésekre rákattintva erre a kérdésemre is megtaláltam a választ. A mintákat tartós eljárásokkal készítik, szitanyomással, digitális nyomtatással, flex, flock vagy solvent fóliával. Ezek után visszamentem a bevásárlókosárhoz és megrendeltem az anyának szánt ajándékot. Utána tudtam nézni annak is, hogy körülbelül mennyi idő lesz, amíg megérkezik a pulóver, az oldalon azt írták, hogy egy-két napon belül érkezik a futár, aki hétköznaponként reggel nyolctól este ötig várható. Mindenesetre a megrendelésnél a megjegyzésbe hozzáfűztem, hogy a futár majd csörgessen meg a telefonomon, hogyha a lakás előtt van már, biztos ami biztos alapon.

A múlt héten meg is érkezett a termék, tényleg csak két napot kellett rá várni. Az anyaga tökéletes, a minta pedig szuperül mutat a pulóveren. Alig várom, hogy oda adjam anyának!