A legfárasztóbb nap után:

Mi lehet megterhelőbb és kimerítőbb mint a legénységünket búcsúztatni?

A válasz erre az, hogy nem sok minden. Nem is olyan rég volt egy csapat férfi páciensünk, akik az ő szavaikkal élve a világ legeslegjobb legénybúcsúját próbálták kipihenni.

Az már a legelején kiderült, hogy a https://balatonpro.hu/legenybucsu/ oldal segítségével foglaltak maguknak programot. Nagyon pozítív véleményük alakult ki a szolgáltatásról; szinte áradoztak arról, hogy mennyire jól érezték magukat.

A legjobbat szerették volna a vőlegénynek, ezért az All day all night csomagot választották az oldalról (https://balatonpro.hu/legenybucsu/). Ez került a legtöbbe, de messze ez volt a legjobb, amit szerintük választhattak. Egy egész napos vitorlázást kaptak mindössze 11.900 forintért fejenként. Ebbe bele tartozott a korlátlan italfogyasztás is a hajó fedélzetén. Külön plusz pontot adtak arra, hogy volt egy szakember, aki értett a vitorlások működtetéséhez (ezt is a cég biztosította) így a társaság gondtalanul élvezhette a bulit. Majd kértek egy kedvezményesen igénybe vehető vacsorát és az este megkoronázásaként elindultak az éjszakába, hogy a klasszikusabb legénybúcsús bulit is megejthessék.

Az említett oldal biztosított a résztvevőknek egy karszalagot, ami ingyenes belépésre jogosította a tulajdonosokat a legjobb buli helyekre Siófokon. Elmesélésük szerint alaposan kibulizták magukat. Másnap reggel még éltek a kedvezményes reggeli igényükkel is, hogy kellemesebb legyen a visszaautózás Budapestre. Így kötöttek ki nálunk az utolsó lépésben, hogy kipihenhessék a legjobb legénybúcsút.

Ha ezek után valakinek kedve szottyan a fentebb említett oldalt (https://balatonpro.hu/legenybucsu/) felkeresni, foglalkoznak még lánybúcsú szervezéssel és csapatépítő játékok bonyolításával is.