Hátfájásra masszázst

Mostanában nagyon gyakran fáj a hátam. Valószínűleg a sok ülő, irodai munkától, illetve, hogy nem is mozgok túl sokat. El is kezdtem sportolni, lejárok futni, hetente minimum kétszer. Már ettől is jobb lett egy kicsit a hátam, de biztos, ami biztos kerestem egy jó masszőrt is.

A masszőr ráadásul házhoz is jön. Hozza az egész felszerelését, egy mobil asztalt, meg törölközőket, masszázs olajakat, mindent. Eszembe jutott, hogy milyen kényelmes lenne, ha minden így házhoz jönne. Most a gázpalackot is ki kell cserélni a konyhában, ilyen fájós háttal, nem sok kedvem van cipelgetni. Találtam is erre egy megoldást: van egy cég, akik rendelésre házhoz szállítják a gázpalackokat. Kíváncsi voltam a gázpalack árra is, ezt is megtaláltam a honlapjukon: http://gazpalackfutar.com/. Egész kedvező, így kiszállítással együtt is. Még visszahívást is lehet kérni tőlük, meg is rendeltem egy palackcserét. Nagyon tetszik ez a megoldás, már nem csak a masszőr, de a gázpalack is házhoz jön. Ráadásul pont ott volt a masszőr, amikor hozták a gázpalackot, így megkértem, hogy rakja a helyére. Először a palackot, aztán jöhet a hátam, mert az nagyon fáj. Mondtam neki, mennyiért rendeltem, neki is az volt a véleménye, hogy ez teljesen megfelelő gázpalack ár.

Az a nap, így egész jól alakult. A hátam is sokkal jobb lett, rendkívül jólesett a masszázs. Este pedig nem kellett aggódnom, hogy nem tudom befejezni a vacsorát, mert tele palack várt a konyhában. Ez most pár hónapra, biztos megint elég lesz, mert nem szoktam gyakran főzni. Ha fogyóban lesz, majd megint rendelek egyet, előre meg lehet beszélni az időpontot is, hogy mikorra hozzák. A masszőrrel is egyeztettem, egy darabig minden héten fog jönni. Azt mondta, jó tippet adtam ezzel a gázpalackfutárral, ezentúl ő is, úgy fogja megrendelni. A gázpalack árakat, pedig mindig ellenőrizhetjük a honlapon, így nem érhet meglepetés. Arra figyeljünk csak, hogy időben rendeljük meg, ne akkor kelljen, amikor már teljesen kifogyott és nem tudunk semmit csinálni a konyhában.

Ha csak otthon, a rendszeres főzéshez használjuk a gázpalackot, akkor nagyjából ki is lehet számítani, hogy milyen időközönként lesz szükség cserére. Nagyobb léptékű munkáknál viszont, például lekvár készítés vagy a szezonális befőzések, nagyon jól tud jönni, hogy bármikor rendelhetünk gázpalackot.