Ha egy üzlet beindul… Minden üzletnél ugyanaz a kérdés vetődik fel!

Manapság könnyen híre megy, ha egy szolgáltatás már-már világszínvonalú, de legalábbis nagyon jó! A masszázs szolgáltatások esetében sincs ez másként, az internetes visszajelzésekből pontosan tudhatjuk hová érdemes járni masszázsra.

Ha valami tényleg nagyon jó, mondjuk (maradva a masszázsnál) tiszta a hely, kedvesek már a recepciónál is, és nagyon tudják a dolgukat, akkor mindenki oda akar járni, és lehetetlen lesz időpontot találni a naptárban. Na, ekkor válik egy szalon (de ez ugyanúgy igaz egy kajáldára is, vagy bármire) akkorává, hogy ha van elhivatottság a tulajdonos részéről, akkor hálózattá bővíti a szolgáltatását. Több szalon, több étterem, több üzlet… Több helyen jelen lenni, több városban akár.

Hol legyen viszont akkor a székhely, ilyen esetben? Maradjon az első, talán már legkisebb üzlethelyiség címe az? A szekhelyszolgaltatas24.hu-t olvasva könnyű rádöbbenni, hogy ennél sokkal jobb alternatívák vannak.

A székhelyszolgáltatás is egy profi üzlet ugyanis! Sokan, sokféle okból keresnek bejelentett “bérelhető” székhelyet, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egyvalaki bérel egy helyiséget! Ha nem kell ott működnie a cégünknek, akkor egészen más a lényeg. Van például olyan stabilan működő település, ami az adottságaira építve támogatja ezt a szolgáltatást, ezért nagyon sok cég, vállalkozás oda van bejelentve. Egy címre, vagy a szolgáltató által ajánlott több lehetséges cégcím bármelyikére. A szekhelyszolgaltatas24.hu-ról azért sejtem, hogy a legjobbak között van ebben, mert nekik például van adóoptimalizálásról ismert újlengyeli desztinációjuk is erre, de budapesti címeket is szolgáltatnak, sőt, ennél sokkal többet is. Olvassátok végig mindenképp a linken találhatókat, fentebb!

II. kerület, VI. kerület: mint mondtam, több címük van a fővárosban is, ahol kaphatunk cégtáblát, teljeskörű székhelymenedzsmentet. Érkező levelek átvétele, szkennelése, levéltovábbítás postán, vagy mailben is akár, hatóságok fogadása, intézkedések tűrése – ilyesmik szerepelnek még a csomagjaikban.

Olcsó a dolog, kapunk egy-egy bónuszhónapot, ha szerződünk velük fél évre, a websiteon valóban minden egy helyen elolvasható. Szeretem, hogy minden szolgáltatásukat jellemezhetném is ezzel: “minden egy helyen”. Gondoljuk el, hogy olyan a cégünk profilja, ami miatt valami mobilitást igénylő tevékenységet végzünk. Vagy olyan, ami köthető bizonyos telephelyekhez, de azok olyan jellegűek, hogy nem lehetne hivatalos ügyeket intézni ott. A székhelyszolgáltatás csomagok mindegyikének része a szekhelyszolgaltatas24.hu-n, hogy még tárgyalót is biztosítanak havi egyszer, de inkább azoknak jó ez valóban, akik nem tudnak ott tartózkodni a “központban”, vagy egyszerűen nincs olyanra szükségük, mert más teszi ki a munkájuk nagyobb részét, a cégvezetés során. Az otthoni címüket pedig nem szeretnék megjelölni székhelycímként.

Áthelyezni is lehet hozzájuk a meglévő cég székhelyének címét, ennek nincs jogi akadálya, jó okunk viszont lehet rá bármikor, hogy váltsunk. Ha nincs ügyvédünk, akkor is érdemes keresni őket, mindenféle céges dologban segítenek egyébként, egészen a cégalapítás első pillanatától kezdve. Tehát van megoldás arra, hogy még nem létező jogi személy úgy jöhessen létre, hogy ők az első perctől kedve biztosítják számára a bejelentett címet, és mint írtam, külön eleme a szolgáltatásnak a profi cégalapítás elősegítése.

Mindenképp fontoljuk meg, hogy ha mondjuk masszázsszolgáltatást nyújtanánk, örülhetünk, ha magához a tevékenység végzéséhez tudunk elfogadható összeget fordítani a bérlésre. Pláne, hogy akkor járunk jól, ha a legjobb részein egy városnak nyitunk szalont. Bőven kitölti majd kezdésnek a költségkeretet egy kis helyiség bérlése, nemhogy még irodát is tartsunk ott fenn, vagy egyéb helyiségeket. Ekkora dolgot bérelni nem mindig megy. De, a spórolás is lehet a célunk a szekhelyszolgaltatas24.hu-nál, ilyenkor viszont válasszuk a székhelyszolgáltató újlengyeli lehetőségét a budapestiek valamelyike helyett, mert ott nem kell iparűzési adót fizetni. Ettől népszerű. Rutintalan cégvezetőknek én az első lépéstől kezdve őket ajánlom!

székhelyszolgáltatás