Kft alapítás 2022 – ennyire egyszerű idén is céget indítani

Havonta egyszer elmegyek masszőrhöz, hogy egy kicsit kikapcsolhassak és helyre tegye azokat a pontokat a hátamon és a nyakamon, amiket masszívan tönkretesz az ülőmunka. Meg nyilván ilyenkor jókat beszélgetünk és közben mégsincs elrontva a relaxációm és a kikapcsolódásom se. Többek között itt hallottam arról is a legutóbb, a kft alapítás 2022 évben is mennyire egyszerű – legalább annyira, mint a tavalyi, vagy a tavalyelőtti évben. Hogy pontosan hogy is működik ez, arról írok most néhány gondolatot.

Szóval a masszőröm volt, aki elindította ezt a beszélgetést, mert neki volt személyes kapcsolódási pontja ezzel a fajta dologgal. Aztán ahogy nekem is mesélt róla úgy én is rávettem magamat, hogy utána nézzek a kft alapítás 2022-es lehetőségeinek, mert nálam is aktuálissá válik majd nem sokára, hogy ezzel foglalkozzak komolyabban.

A masszőröm a topcegalapitas.eu oldalát említette, amit én is megnéztem aztán a szeánsz után. Egy hosszú cikket találtam arról, hogy miket kell végig gondolni, mielőtt valaki beleveti magát komolyabban ebbe a témába. Itt tételesen fel van sorolva, hogy miket kell végig nézni cégalapítás előtt és hogy milyen kérdésekre kell pontosan tudni a választ ahhoz, hogy a cégalapítási folyamat zökkenőmentesen végbemehessen.

Azt is leírják, hogy nincs semmiféle illeték, kizárólag a kft alapítás díját kell kifizetni, ami leginkább 16 900 forint, de kérhetünk székhely szolgáltatást is, az egy kicsit más tarifát von maga után. Minden ilyenről a topcegalapitas.eu oldalon lehet prímán tájékozódni, ahol ott vannak az árak, a teendők és a gyakran ismételt kérdésekre a válaszok. Remélem, hogy meggyőződtök róla magatok is, hogy milyen egyszerű a kft alapítás 2022 évben is.