A zenekarunk, szobalány állás

Már 2 éve hogy alakítottunk egy zenekart. Van dobosunk, gitarosunk, és persze jómagam aki szintetizátoron játszom és közben énekelek. Te szeretsz énekelni?

A zenekarunk

Igazából véletlen folytán kerültünk össze, egy bulis éjszaka. Hogy hogyan is?country-946706_640

Közös szórakozó helyen voltunk, ahol éppen karaoke estét tartottak. Nem is ide indultunk, hanem egy másik buliba, de ott olyan szörnyű hangulat volt, hogy eljöttünk. Lilla, az egyik barátnőm javaslatára ugrottunk be ide. Jó kis hely, azt nem is gondoltuk, hogy hova érkeztünk. Persze énekelni nem kötelező, de ha már itt voltunk akkor… Végül is pár pohár bor elvette a gyávaságomat, és felhőtlenül énekeltem. Na a fiúknak sem kellett több ekkor jöttek az ötlettel. Jót nevettem rajta, és csak legyintettem.

Az állásajánlat

Soha nem gondoltam volna hogy egyszer eljön majd a búcsú ideje. Sok választásom nem volt, hiszen munka nelkül semmire sem megyek. Aztán amikor felmerült az ausztriai szobalány állás ajánlat, tudtam hogy nagy lehetőség, és nem mondhatom le.

Nehéz döntést kellett meghoznom, amik vagy helyesek, vagy sem. Végül úgy is majd a sors dönt majd arról, hogy ki lesz a legmegfelelőbb.