Star Wars még a masszőrnél is

Már régóta járok masszőrhöz a fájós derekam miatt. Apukám mindig mondta, hogy a sportnál nincs egészségtelenebb, na hát a porckorong kopásom csókoltatja Édesapámat. A legjobb barátnőm szerencsémre masszőrnek tanult, úgyhogy hozzá járok. Ezek az alkalmak nagyon jók egy kis trécselésre is, mert máskor nem nagyon van időnk beszélgetni.

Mire nem jó, ha az ember barátnőjének is fiai vannak, épp úgy, mint nekem. Az is nagy mázli, hogy az ő és az én gyerekeim is odavannak, meg vissza a Star Wars-ért. Nemsokára karácsony, itt az ideje azon agyalni, hogy ki mit fog kapni ajándékba. Nekünk persze nem is szabad másban gondolkodni, csakis a Star Wars jöhet szóba valamilyen formában. Bábuk már vannak, az összes film megvan DVD-n, törölközők és takarók is vannak ebben a témában, sőt még talán lego is.

A barátnőm idén nagyon jól csinálta, mert már beszerezte az ajándékokat, hogy ne karácsony előtt kelljen az óriási hajrában vásárolni. Elmesélte, hogy talált egy oldalt, ahol mindenféle játékokat árulnak, ott talált rá mindenféle Star Wars játékokra. Egyből kértem, hogy küldje el nekem az oldal linkjét, hogy beszerezhessem a szükséges játékokat.

Amint hazaértem egyből beleestem a laptopomba, hogy megnézzem azt a remek oldalt, amit a barátnőm ajánlott. Nem véletlen választott ő is innen, hiszen rengeteg termékük van, nemcsak ebben a témában, hanem bármilyenről legyen is szó, itt megtalálható, tényleg óriási a választék. A Star Wars-os játékok nemcsak plüssökből és figurákból álltak, találtam társast, kártyajátékot is. Az egyik fiú végül társast fog kapni, a nagyobb pedig kártyajátékot. Már látom előre a hatalmas vigyort a tündéri kis arcukon.

Nagyon könnyen ráleltem arra, amit kerestem, ugyanis egy remek termék szűrő rendszer állt rendelkezésemre és így tényleg gyors és hatékony tudtam lenni. Már majdnem rányomtam a kosárra, amikor megláttam, hogy lehetőségem van telefonon rendelni. Ilyennel még nem találkoztam, de Apukám ügyfélszolgálaton dolgozik és tudom mennyire gyors egy-egy ügyintézési folyamat telefonon keresztül, így hát kipróbáltam. Egy rendkívül kedves hölgyike volt segítségemre és valóban gyorsan végeztünk a rendeléssel.

A szállításra sem kellett sokat várnom, hiszen alig egy pár napba telt, amíg megérkezett a csomag a címünkre. Meg is leptem vele a férjem, aki nem számított rá, hogy egyáltalán bármi is érkezik, de szerencsére kifizette és átvette amíg én a barátnőmnél voltam, hogy helyre rakja a derekam újra.

Mielőtt a gyerkőcök hazaértek a suliból becsomagoltuk és elrejtettük előlük az ajándékot és innentől két hétig izgulhattam, hogy vajon hogy fog tetszeni ez a kicsit komolyabb játék a fiúknak.

Teljesen meg voltam elégedve az eddig tapasztaltokkal, ahogyan a barátnőm is, két anyukának már biztosan elnyerte a bizalmát a jatekwebshop.eu és biztosan visszatérünk még az oldalra, hogy vásároljunk. Én például ma, hogy meglepjem a férjem egy puzzle-el.