A szalonba új polc kell!

Masszőrként dolgozom, és nagyon szeretem a munkámat! Jó érzés hogy az emberek egy kicsit boldogabban és egészségesebben sétálnak ki a szalonomból, mint ahogy bejöttek. Úgy érzem magam ilyenkor, mint ha valami szuper erőm lenne, amivel titokban segítek az embereknek.

Az utóbbi időben fellendült az üzlet, és arra gondoltam, hogy jó lenne bővíteni a szalont. Beszerezni még egy ágyat, talán a váró részt is kibővíteni… Egyszóval voltak terveim meg ötleteim, hogy hogyan lehetne még jobbá tenni a szalont.

Viszont voltak akadályai a dolognak. Legfőképpen hely szűkében voltunk. Vagyis, volt egy plusz rész amit hozzá tudtunk volna csatolni a vendégek által használt részhez, de az jelenleg raktárként üzemelt. A sok masszázs kelléket tartottuk ott egymás hegyén hátán. Volt ami dobozban volt, volt ami csak úgy heverészett a sarokban.

Gondolkoztam, hogy hogyan lehetne ott rendet tenni. Mert a belmagasság engedné hogy mindent egymásra halmozzunk, de a kivitelezésben még nem voltam biztos.

Elkezdtem nézelődni az interneten, és rátaláltam a Salgó polcra. Nagyon megörültem neki, mert úgy tűnt, ez lesz a tökéletes megoldás a problémámra. A Slagó polc strapabíró polc rendszer, ami időálló horganyzott acélból készül. Ezzel nagy teherbírást tesz lehetővé. A polcok tetszőleesen szerelhetőek be, 33mm-enként állíthatóak. Így el fognak férni az illóolajos dobozok és a nagy párnák is.

A minőséget jelöli a TÜV és ISO minősítés is, amivel a Salgó polc rendelkezik. Továbbá a gyártó is garanciát vállal, ami nagyon szimpatikus. Egész EU szerte elterjedt és ismert márka, ehhez azt hiszem, nem is kell mást hozzáfűzni.

Ami még nagyon tetszett a dologban, hogy igen egyszerű összeszerelni. Nem igényel semmilyen szaktudást vagy speciális eszközt, és még gyors is. Az egész polc csavar nélküli kivitel, ami szintén az egyszerűséget szolgálja. És az ára is sokkal kedvezőbb mint a komplikáltabb, csavaros társaié.

A méretei teljesen beillenek abba a kis helyiségbe, amit át lehetne alakítani raktárrá. Biztos, hogy minden kellék kényelmesen el fog férni, legyen az pót-masszázsasztal, vagy éppen a különböző masszázshoz használt eszközök, hangtálak, lávakövek, stb.

Teljesen beleszerettem a Salgó polcba, gyorsan meg is rendeltem. Ettől nagyon fellelkesedtem, hogy megújul a kis szalonom, hogy még harmonikusabb legyen. A polc összeszerelése tényleg nagyon egyszerű volt. Sokkal nagyobb munka volt hozzá képest a rendrakás….