Masszőr a szomszédom

A szomszédomban lakik egy lány, aki most készül masszőrként vállalkozni, ezért eléggé benne van a vállalkozásokkal kapcsolatos ismeretekben. Szerencsére elég jóban vagyunk, és nem csak mint masszőr, hanem mint barátnő is a rendelkezésemre áll. Elég okos és tájékozott nőszemély, így ő emlékeztetett rá, hogy módosítani kellene a lakásbiztosításom, ennek oka pedig, hogy napelemeket szereltettünk a háztetőre, ezáltal nagy mértékben növekedett az ingatlanom értéke.

Egy biztosításnál nem a ház piaci értékét veszik figyelembe, hanem hogy a felújítás, illetőleg helyrehozatal mennyibe kerülne. A napelemekre pedig ajánlott kiegészítő biztosítást kötni, de ezt akkor is meg kell tenni, ha új családtag érkezik akár gyermek, akár házi kedvenc formájában, vagy bármilyen más nagyobb beruházás történt.

Rákérdeztem a biztosítómnál, viszont igencsak drágának találtam a szolgáltatást, így másik biztosító után kezdtem nézni. Szerencsére hamar rátaláltam a Pannonsafe-re, ahol az oldalon megtalálható online lakásbiztosítás kalkulátor 2020 -ban is a rendelkezésemre áll, hogy megtudhassam, mire számíthatok, ha biztosítást szeretnék kötni.

Ez a cég azonban a partnerkapcsolatainak köszönhetően nem csak a saját, hanem minden partnere termékei közül tud nekem személyre szabott ajánlatot tenni. Segítenek az ingatlan értékének, ezáltal a biztosítási összeg helyes megállapításában is.

Utánanéztem, csupa jót mondanak a cégről, az országos lefedettség és a 20 éves tapasztalat a hátuk mögött azért meghozta gyümölcsét.

Az ügyintéző a telefonban nagyon kedves volt, türelmesen válaszolt minden kérdésemre. Az online kalkulátoron keresztül kötöttem meg velük a biztosításomat, a kiegészítő termékekkel együtt. Így ők felmondták a régi szerződésemet az előző biztosítómmal. Ennek nagyon örültem, mert kissé nehezen megy a szakítás, akár a férfiakról, akár a cégekről van szó.

Na de viccet félretéve, csakúgy mint annyi más ügyfél, én is rendkívül elégedett vagyok a céggel. A mostani biztosításom sokkal jobb, minden tekintetben, mint az előző volt. Megnyugtató a tudat, hogy mennyi káreset bekövetkeztekor fizet a biztosító.

Ezt elújságoltam a szomszédlánynak is, aztán nem csak a biztonságérzet, hanem a masszázs is felettébb megnyugtató volt.