A masszázsszalonban láttam egy nagyon szép táskát

Van egy masszázsszalon, ahova rendszeresen szoktam én is járni. Mivel ülőmunkát végzek, sokszor megfájdul a hátam és a derekam, erre pedig tökéletes módszer a masszázs. Professzionális masszőrök dolgoznak itt, elérhető áron, ráadásul nagyon kedvesek és sokszor tanácsot is adnak, hogy mit csináljak, hogy ne fájjon egy-egy nap annyira a hátam. Egyszer láttam, hogy az egyik masszőrnek egy nagyon szép táskája van, épp akkor ért be a szalonba.

Igazi férfi bőr oldaltáska volt, nagyon megtetszett. Megkérdeztem, hol vette, ő pedig e-mailben rögtön el is küldte a weboldalt, ahonnan rendelte. Az elején kicsit bizonytalan voltam, mert nem szerettem sosem interneten keresztül vásárolni, viszont a vágy, hogy legyen egy hasonlóan menő oldaltáskám, nagyobb volt, mint a bizonytalanságom. Még aznap, amikor hazamentem, felcsaptam a laptopomat, megnyitottam a linket, amit kaptam és szépen sorban elolvastam mindent, amit a webáruházról érdemes tudni. Igaz, az már egy plusz pont volt, hogy ismertem valakit, akinek ugyaninnen van táskája, úgyhogy nem estem annyira kétségbe, hogy interneten keresztül készülök vásárolni.

Olvastam, hogy létezik náluk egy csereprogram is, amin keresztül a vevőnek lehetősége van arra, hogy a kapott táskát kicserélje, mert mondjuk, nem tetszik neki a színe, vagy a méret mégsem jó a számára. Persze ennek is megvannak a maga szabályai, de tény, hogy ilyenfajta hozzáállást ritkán látni más cégeknél.

Megnéztem a kínálatot, és láttam, hogy az árak egyáltalán nem az egekben vannak, sőt, ahogy nézegettem, én úgy gondolom, egy-egy táskáért többet is elkérhetnének, mert simán megérnének többet is. Az meg még egy plusz pont, hogy 10.000 forintos vásárlás esetén a szállítás ingyen van, ez pedig aztán végül rám is vonatkozott, a táska, amit megrendeltem, pont ebbe a kategóriába tartozott. Igazi marhabőrből van, a mérete pont megfelelő arra, hogy a napomhoz hozzátartozó cuccaimat benne tároljam, a vállpánt pedig nagyon kényelmes, egyáltalán nem töri a vállamat. Hamar megkaptam a táskát, a futár is nagyon rendes volt, így tényleg mindenről pozitívan tudok nyilatkozni, ajánlom másoknak is.