Házhoz jön a masszőr?

Filmekben láttam már ilyet, de nem tudtam, hogy Magyarországon is csinálják. Pedig mennyivel kényelmesebbnek és megnyugtatóbbnak hangzik, hogy az otthon biztonságában élvezhetem a kényeztetés, és nem kell a város másik végébe elmenni, majd onnan vissza! Néha teljesen elrontja a hangulatot, mikor egy hosszú, pihentető masszázs után újra föl kell szállnom, hogy húsz percet zötykölődjek valamelyik buszon.

Otthon, a kandalló melegében

Viszont találtam olyan profi masszőröket, akik hónuk alá csapják az összecsukható masszázságyukat, és jönnek, ahová csak hívják őket. Engem pedig határozottan jobban vonz, hogy a saját nappalimban, a kandallóban lobogó tűz melegét érezve feküdhessek, és élvezhessem, ahogy megszabadulok az egész héten kínzó stressztől.

Tegyük hozzá azt is, hogy járhatnék akár évekig is ugyanahhoz a masszőrhöz, az idegen helyen való levetkőzés akkor is feszélyezne. Ezzel szemben itthon határozottan magabiztosabbnak érzem magam, hiszen biztonságban vagyok, a saját házam falaim között. A masszázsnak pedig csak akkor van értelme, ha igazán el tudok lazulni, igaz?

Végül felhívtam egyet, és vártam

Egy barátnőmnek elküldtem a neveket, akiket találtam, ő pedig rábökött közülük egyre, akinél már járt, és nagyon jó tapasztalatai voltak. Felhívtam és megbeszéltük, hogy átjön másnap délután ötre. Addigra kényelmesen hazaértem, begyújtottam a kandallóba, mindent elrendeztem és vártam.

Soha nem volt még korábban olyan felemelő élmény a masszázs, mint akkor! Sokkal kipihentebbnek, energikusabbnak éreztem magam, és miután végzett, hanyatt dőlhettem a kanapén, hiszen már otthon voltam.

Lehet, hogy ezentúl mindig házhoz kérem majd a masszázst. Az első alkalom elég meggyőző volt, ráadásul az árban is alig volt különbség. Aztán ha a jövőben a szalonok hangulatára vágyok, majd újra visszatérek az utazós módszerhez.